Tanuld meg hogyan játssz Baccarat játékokat a Baccarat szabályok ismeretével

Hogyan Játssz Baccarat Játékokat Szerencsével

A Baccarat kaszinó játék az egyik leggyakrabban játszott kártyajáték mindenütt ezen a bolygón. A Baccarat játék célja, hogy a játszma három lehetséges végkimenetele közül a helyesre fogadj; a lehetséges eredmények a következők, a játékos nyer, az osztó nyer vagy az eredmény döntetlen. Te is láthatod, hogy az egész rendkívül egyszerűnek tűnik és valójában tényleg ilyen egyszerű. Az alapelv az, hogy az győz, akinek lapjai legjobban megközelítik, vagy elérik a kilencet, beleértve az osztót is és ehhez csak össze kell adni a lapok értékét.

Számok és Értékek a Baccarat Kártyák Esetében

A Baccarat szabályok szerint az nyer, aki a legközelebb kerül a 9-hez. Most lássuk, hogyan kell kiszámolni a lapok értékét. Ehhez csak azt kell fejben tartanod, hogy a 2 és 9 közé eső kártyák mindig a saját értéküket érik, az ászok értéke 1, a többi lap és a tízesek értéke 0. Előfordul olyan eset is, hogy a kéz értéke meghaladja a kilencet, ebben az esetben a kéz pontértékét úgy számítják ki, hogy kivonnak belőle 10-et. Ha például egy 4 és 8 lapokat kapsz, az összeg 12, ebből kell levonni 10-et vagyis a kezed értéke 2, nem túl magas, ugye? Ilyenkor lehetőség van egy újabb kártya kérésére, erre a harmadik kártyára azonban szigorú szabályok vonatkoznak, ettől eltekintve azonban a baccarat játék még mindig a nagyon egyszerű kaszinó játékok közé tartozik.

Baccarat – Amire Érdemes Figyelni

Ne feledd, a kezek kiszámítása és a nyertes játékos kiválasztása csak akkor lehetséges, ha a Baccarat kártyák közül már az összes leosztásra került. Egy Baccarat játék során az egyik fontos szempont, amit állandóan szem előtt kell tartani, hogy mikor érdemes új lapot kérni és mikor érdemes megállni, de az természetesen attól is függ, hogy mennyire szerencsés a többi játékos és az osztó. A baccarat egyszerűségének köszönhetően egyre több és több kíváncsi játékos keresi, hol vannak a legjobb baccarat játékok online. Örömmel adunk tehát néhány tippet és barátságos lökést mindenkinek, akit érdekel, hogyan hozhatja ki a legtöbbet ebből a nagyon klassz játékból:

– Válassz egyet a mikro-baccarat játékok közül és olyan helyet részesíts előnyben, ahol kevesebb mint 8 csomag kártyával játszanak.

– Játssz ingyen baccarat online játékot, kezdők számára ez egy kimondottan javasolt alternatíva, egyértelműen azért, mert nincs benne kockázat.

Ez az srácok. Jó szórakozást mindenkinek!

 

 

 

Új kaszinók
5,0 rating
Üdvözlő bónusz:
30.000Ft
+ 15 freespins