Játssz Blackjack játékot azokban az online kaszinókban

Blackjack Játék Szabályok és Tippek

Blackjack? Mit is mondhatnánk még arról a játékról, amit biztosan mindenki ismer? Tulajdonképpen elég sokat! A blackjack népszerű, szeretik és egyben gyűlölik is. Játékosok ezrei játszanak blackjack játékot világszerte és fogadnak rendszeresen, vagy játszanak épp ingyen élvezve a végtelen szórakozást és nyernek szép összegeket. Blackjack játékkal könnyű megismerkedni, a blackjack szabályok korántsem olyan egyszerűek, mint más játékok például a Baccarat szabályai és érdemes az optimális blackjack stratégiák egyikét érdemes használni ahhoz, hogy jelentősen növelhesd a nyerési esélyeidet. A blackjack játékban az a cél, hogy legyőzd az osztót anélkül, hogy a lapjaid összege meghaladja a 21-et. Ideális esetben 21-ed vagy blackjack kezed van. Ez egy fajta garancia a sikerre, de természetesen nem lehet mindig ilyen jó lapod. A kártyák értékének számolásához tudnod kell azt, hogy a számos lapok értéke 2-től 10-ig megegyezik a kártyán lévő számmal, az ász lehet egy és 11, az összes többi lap értéke 10.

A Blackjack Játék Kezdete

Az akció a tétek elhelyezésével kezdődik vagy ahogy sokan gondolják amikor az osztó leosztja a két első lapot az adott blackjack játék leosztásban. Először két kártya kerül képpel felfelé fordítva a játékos elé, majd az osztó magának is oszt két lapot, ezek közül azonban csak a egyik van felfordítva. Most érkezett el az idő a döntésre. A lehetőségek eléggé korlátozottak. A játékos eldöntheti, hogy megáll, további lapot kér, kettéválasztja a lapjait vagy dupláz. Hogy ez pontosan mit jelent? Egyszerű: ha úgy gondolja, hogy egy újabb lappal jobb keze lehet, lapot kér (hit), ha elégedett a lapjaival, akkor megáll (stand), ha nagyon bízik a lapjaiban, akkor megduplázza a tétet, mielőtt lapot kérne (double down), végül pedig, ha két egyforma lapja van, akkor újabb tét rakásával lehetősége van arra, hogy két különálló kezet alakítson ki (split) és ezekkel játsszon. Ha ezeket a lehetőségeket ismered, máris készen állsz arra, hogy élesben is kipróbáld, hogyan játssz blackjack játékot.

Alap Szintű Blackjack Stratégiák

Blackjack tippek és stratégiák tömege jelent meg már az évek során amik azért készültek, hogy segítsenek a játékosoknak a nyerési esélyeik növelésében és az osztó által képviselt kaszinó legyőzésében. A végcél minden esetben ugyanaz – mindenáron csökkenteni a ház előnyét. A blackjack stratégiák két fő csoportra oszthatók:

–  Az egyik típusú blackjack stratégia a memóriára hagyatkozik, ahol a játékos tulajdonképpen megjegyzi, hogy milyen kártyákat osztottak már le a játékban a játékosok, illetve az osztó elé, ezzel próbálva meg jobb eséllyel kitalálni, a következő lapok értékét.

–  A másik fajta a matematikára épül és rendszerint különféle rendszerek vagy táblázatok tartoznak hozzá, ahol minden egyes helyzethez elő van írva, mi a helyes lépés.

Válaszd ki kedvenc blackjack játék változatodat és irány a csillagos ég!

 

 

 

Új kaszinók
5,0 rating
Üdvözlő bónusz:
30.000Ft
+ 15 freespins