Craps játék szabályok és stratégiák az online kaszinó craps játékokhoz

Craps Kaszinó Játék Game Kockákkal a Nagy Dobásért

Közismert tény, hogy manapság a játékosok világszerte rengeteget tudnak a kaszinó játékokról, különösen azóta, mióta az interneten is elérhetővé váltak. Ennek köszönhetően mostanában a craps játék is sokkal népszerűbb, mint mondjuk 20 évvel ezelőtt. Ennek ellenére, aki még soha sem próbálta, annak első látásra biztosan nehezen érthető és nehéznek tűnik. Sok más dologhoz hasonlóan azonban a craps játék online csak kezdetben bonyolult, és amit valaki belekóstol, már semmilyen nehézséget nem jelent. Miért összetettebb például a craps játék, mint a blackjack? Nos, azért, mert craps játékban sokkal nagyobb a fogadási lehetőségek száma és a craps szabályok is sokkal összetettebbek. A tétek egy craps játékban különféle területekre, vonalakra helyezhetők amelyek a craps asztalon találhatók és attól függően, hogy milyen számok jönnek ki, egy bizonyos terület (vonal) fog nyerni. Azok a tétek amiket a nyerő vonalra tettek, nyerő tétek lesznek.

Craps Tétek Részletesen

A craps játékban a tétek rakásának megvannak a sajátosságai. Vannak olyan esetek, amikor egyetlen dobás után nagy eséllyel meg lehet határozni a dobás eredményét, máskor csak több dobás után dől el, hogy melyik volt a helyes tét.

A főbb tétek a craps játékban a következők: a Pass Line Tét, a Don’t Pass Line Tét, a Don’t Come Tét, a Place Tétek, a Field Tétek, a Big 6 Tét és a Big 8 Tét.

A Legnagyobb Craps Játék Tipp

Az interneten különböző craps stratégiák és tippek olvashatók, készen arra, hogy kipróbáld őket. Mi azonban csak egyetlen tippet adunk, ami minden kezdő számára csodát tehet, aki a szerencsejátékok varázslatos világában nagy célokra tör. Mindent egybevetve, a craps tétek között sokféle lehetőség van és minden attól függ, mi lesz a végeredmény. Hölgyeim és uraim, a tuti craps tipp a Pass Tét! Hogy miért? Mert ha ismered minden csínját-bínját és ragaszkodsz hozzá, képes leszel arra, hogy sikereket arass az első időkben. Nézzük meg tehát egy kicsit közelebbről. A „pass line” tétet teszik először. A dobó elgurítja a kockákat és megtudjuk, mi az eredmény. Ha a kockákon lévő számok összege 11 vagy 7, a nyerő tét a pass line tét. Ha az eredmény 12, 3 vagy 2, a pass line tét veszített. Ha a számok összege 9, 8, 6, 5, vagy 4 (ezek az úgynevezett „point” számok), a dobó újra gurítani fog, amíg nem ér el hetet vagy egy újabb point számot. Végül, ha a dobó újabb point számot ér el 7 helyett, akkor megint a pass line tét lesz a nyerő. A pass line minden egyéb esetben veszít. Ha úgy gyakorolsz, hogy csupán erre az egy fogadási lehetőségre fókuszálsz és a többit mellőzöd, segít neked abban, hogy könnyebben memorizált a játék szabályait és pillanatok alatt megtanulsz mindent, ami a craps játékok során a sikerhez szükséges.

 

 

 

 

 

Új kaszinók
5,0 rating
Üdvözlő bónusz:
30.000Ft
+ 15 freespins