A Kaszinó Kifizetések Fontossága az Online Szerencsejátékban

Miért Fontosak a Kaszinó Kifizetések

Amikor online kaszinó játékot kezd játszani, minden játékosnak tisztában kell lennie egy nagyon fontos tényezővel, amely jelentősen befolyásolja a nyerési esélyeit az adott internetes szerencsejáték oldalon. Az úgynevezett online kaszinó kifizetések, vagy kifizetési százalékok jelenítik meg azt az arányt, hogy a játékosok által feltett összes tétből mekkora összeg kerül vissza nyeremény formájában a játékosokhoz. A kaszinó kifizetések a legtöbbször publikusan meg vannak jelenítve az online kaszinók honlapján és a közzétett adatokat különféle független szervezetek is hitelesítik, ez az egyik feltétele az adott online kaszinó működésének. Ha az online kaszinó kifizetések hitelesítésében egy jól ismert és neves ellenőrző szervezet közreműködik, az már önmagában is garanciát jelent arra, hogy a biztonságos és megbízható online kaszinó oldalak egyikén jársz, ahol jó kezekben lesz a pénzed, ha úgy döntenél, hogy valódi pénzért próbálsz szerencsét az internetes kaszinók világában. A kaszinó kifizetések kiszámítása ugyanolyan módszerekkel történik, mint a hagyományos, téglából és betonból épült kaszinóknál, de az online kaszinók kifizetései általában sokkal magasabbak, hiszen működtetésük sokkal kevesebbe kerül, mint hagyományos társaiké.

A kaszinó kifizetések százalék értékeinek magyarázata

Mint említettük, a kaszinó kifizetések mutatják meg azt, hogy a játékosok összes feltett pénzéből mekkora rész kerül kifizetésre nyeremények formájában, ami tulajdonképpen hosszú távon a nyerési esélyeket tükrözi. Amikor egy online kaszinó oldalon azt látjuk, hogy a kifizetési arány 97%, ezt azt jelenti, hogy a kaszinó a játékosok pénzének 3%-át tartja meg, ebből fedezi a működési költségeit és a hasznot. Sok internetes szerencsejáték oldalon a kaszinó kifizetések játékokra lebontva olvashatók és játékonként különbözőek lehetnek, általában a videópóker és videó nyerőgép kifizetések a legmagasabbak. Mivel a kaszinó kifizetések minden esetben egy 100%-nál kisebbek, különben nem érné meg az üzemeltetésük, könnyű belátni, hogy hosszú távon a kaszinó játék nem alkalmas arra, hogy egy játékos ebből pénzt keressen, hiszen semmi garancia nincs arra, hogy a kifizetett nyereményt pont ő fogja megnyerni, hiszen mint a nevéből is kiderül, a szerencsejátékok végeredménye kizárólag a szerencsén múlik. Sok esetben például, amikor az adott online kaszinó egy nagy jackpot hálózatot működtet, előfordulhat, hogy a kifizetési százalék nagyon magas, de az amiatt van, hogy egy kivételesen szerencsés nyertes akár több millió eurós nyereményt vihetett haza, de a kisebb nyereményekből jóval kevesebb talál gazdára. Érdemes tehát több oldalról is megvizsgálni a kérdést, sőt esetlen elolvasni néhány online kaszinó fórumot is, hogy megtudd, hogy érdemes kezdeni a játékot.

Valóban kifizetik az online kaszinók a feltüntetett százalékokat?

Az online kaszinó oldalak működési engedélyét kiadó szerencsejáték hatóságok egyértelműen igazolják, hogy a feltüntetett kaszinó kifizetések a valóságnak megfelelőek. Ezek a szervezetek minden online szerencsejáték szolgáltatótól függetlenül, a szektor pártatlan szereplőiként működnek és nem érdekük az, hogy olyan online kaszinónak is igazolást adjanak, ahol az online kaszinó kifizetések nem szabályosan lettek hitelesítve. Ha a tanúsító szervezetként például az eCogra vagy OPA szerepel, biztos lehetsz benne, hogy szigorú ellenőrzési és tesztelési eljárással vizsgálták meg a kaszinó szoftver véletlen szám generátorát és a honlapon feltüntetett kaszinó kifizetési százalékok a valóságnak megfelelőek.

 

 

 

 

Új kaszinók
5,0 rating
Üdvözlő bónusz:
30.000Ft
+ 15 freespins