Hogyan játssz kaszinó rulett játékot Tanuld meg a rulett szabályokat és azt

Rulett Játék – Az Egyik Legnépszerűbb Kaszinó Játék Alapjai

A rulett egy első osztályú kaszinó játék, amely egy kerékből és egy vadul pörgő golyóból áll. A rulett játék célja, hogy ugyanarra a számra tedd a tétet, ahol a pörgetés végén a golyó megáll. Bár ez agy nagyon egyszerűen hangzik, a rulett kaszinó játék ennél komplexebb lehetőségeket is kínál, hiszen rengeteg különféle fogadási lehetőség van. Amellett, hogy a játék kaszinóról kaszinóra más változatokban is megtalálható, alapvetően három fő rulett típust különböztetünk meg napjainkban – az Amerikai Rulett, a Francia Rulett és végül az Európai Rulett változatokat. Az előbb említett rulett változatokban a legszembetűnőbb különbség a keréken lévő számok mennyiségében rejlik. Az Amerikai verzióban ugyanis eggyel több szám található, ami jelentősen csökkenti minden játékos nyerési esélyét. Ez a szám a dupla nulla.

Hogyan Tegyél Tétet A Rulett Játékban

Mondnunk sem kell, ahhoz, hogy a lehető legjobban élvezd a rulett játékot, meg kell tanulnod és ismerned kell a különböző fogadási lehetőségeket. Amikor rulett játékot játszol, például tíz különféle típusú tétet tehetsz. Bár ez a szám soknak tűnik, megijedned azért nem kell. A tétek elég egyszerűek és könnyen megjegyezhetők vagy megtanulhatók. Egy rulett játékos fogadhat megadott számokra (straight up bet); egy tizenkét számból álló csoportra (dozen bet); egymás melletti számokra (split bets); három számból álló sorokra (street bet); vagy négy olyan számra, amelyeknek az egyik sarka összeér (corner bet). Ezen kívül ott vannak még hat számra történő fogadás (line bet), a belső és külső tétek, a színekre, páros vagy páratlan számokra való fogadás és az alacsony vagy magas számokra fogadás. A rulett szabályok ugyanazok, mindegy, hogy online kaszinó rulett vagy élő rulett játékot játszol. Barátkozz meg a rulett tétek különböző fajtáival és készülj, érdemes tenni egy próbát!

Rulett Játék Segítők

Ha tudni szeretnéd, hogy mi a legjobb módja a rulett játékokban a nyerési esélyek igazi növelésének, örömmel megosztunk veled néhány hasznos tippet. Először is, sosem szabad megfeledkezned arról, hogy a ház előnyt élvez. Matematikai alapja van annak, hogy a kaszinó hosszú távon mindig nyer. Ha ezt észben tartod, sokkal jobban tudsz a játékra összpontosítani. Ha mégis magasabb esélyeket akarsz, mindig válaszd a Francia vagy Európai Rulett változatot és soha ne az Amerikai Rulett verziót. Ezután állíts fel magadnak egy korlátot, határozd meg, hogy mennyi pénzzel fogsz játszani és mennyi ideig. Ha eléred egyik vagy másik határt, abba kell hagynod a játékot. Végül arról sem szabad megfeledkezned, hogy ha több számra fogadsz, például sorra vagy oszlopra, a nyereményed jóval kevesebb lesz, mintha egy adott számot találnál el. Miért? Mert az utóbbi valószínűsége alacsonyabb, így ha sikerül nyerned, a kifizetés jóval magasabb, mintha egy nagyobb valószínűséggel eltalálható eredményre fogadtál volna.

 

Új kaszinók
5,0 rating
Üdvözlő bónusz:
30.000Ft
+ 15 freespins