Játssz Texas Holdem Pókert Online

Egy élő Texas Holdem játékban részt venni fantasztikus élmény. Az igazat megvallva azonban a virtuális játéknak is megvannak a maga előnyei és sokszor még jól is jön, ha nem vagy ott személyesen az asztal mellett. Azok számára, akinek a név nem mond semmit, a  Texas Holdem a világszerte ismert póker játék egyik változata, méghozzá a legnépszerűbb póker játék napjainkban. Készülj fel, mert rengeteg mindent meg kell tanulnod erről a játékról, amit manapság minden nagyobb póker versenyen játszanak. Először is meg kell határozni, ki lesz az a játékos, akinek tiszte a játék megnyitása lesz. Ehhez minden játékosnak egyetlen lapot osztanak. Aki a játékosok közül a legmagasabb értékű lapot kapja, lesz az úgynevezett osztó, bár ez csak a pozíciójára utal, hiszen a lapokat ténylegesen nem ő osztja. Az osztót egy gombbal szokták megjelölni, ebből származik a „button”, vagyis gomb kifejezés. Persze nem valamilyen inggombra kell gondolnod, hanem egy fehér színű, nagyobb zsetonra, amit mindig az aktuális osztó elé tesznek az asztalon. Ne lepődj meg tehát, ha legközelebb azt hallod, hogy valaki button néven szólít egy játékost. A Texas Holdem asztaloknál egyébként mindig nagy tömegre és rengeteg akcióra számíthatsz, hála a rengeteg póker rajongónak. Egy asztalnál általában 10 hely van, de ez a szám sok mindentől függ és lehet kevesebb is. Az úgynevezett „short-handed” Texas Holdem játék az, ahol kilencnél kevesebb játékos ül az asztalnál.

Osztó, Keverés és Osztás

Most, hogy tudod, mit jelent a button kifejezés, azt is tudnod kell, hogy az osztó minden egyes leosztás vagyis minden kör után más és más játékos lesz, a gomb jobbról balra vándorol az asztalnál ülők előtt; ily módon a Texas Holdem póker játék elég dinamikussá válik és minden játékosnak egyforma esélye van arra, hogy kihasználja az első tét rakásának előnyeit vagy megszenvedje a hátrányait. A játék fő célja a Nyerő Kéz kialakítása. Előfordul persze az is, hogy valakinek igen gyenge lapjai vannak, mégis megnyer egy Texas Holdem játékot, blöffölni azonban nem tanácsos túl gyakran. Egy tapasztalt póker játékos tudja, hogy mikor és hogyan érdemes licitálni, de azt is tudja, mikor jött el a pillanat a lapok eldobására. Van néhány alapvető és létfontosságú Texas Holdem kifejetés és akció, ami az elején kicsit bonyolultnak tűnhet, de ezeket mindenképpen világosan értened kell. Különben nem fogsz boldogulni.

Texas Holdem póker játék – egy Kicsit Több mint Szerencse

Ha szeretnél sikeres Texas Holdem játékos lenni, ismerned kell ennek a nagyszerű játéknak az összes csínját-bínját. River, Flop vagy or Pre-flop és Showdown. Ezek mind egy tipikus  Texas Holdem játék akció alapvető kifejezései. Az, hogy tudod, hogyan kell licitálni, az első pillanattól kezdve a kulcs eleme a játéknak. Ez egy olyan póker játék, ahol a szabályok ismerete mellett stratégiai döntések sorának meghozatalára van szükség. Nézz körül egy kicsit az interneten és rengeteg információt találsz, azután gyakorolj minél többet és még többet. A legjobb és legnépszerűbb online kaszinók szinte kivétel nélkül lehetővé teszik neked azt is, hogy ingyen játssz. Pörögj fel és legyél Texas Holdem játékos, ahogy mindig is lenni akartál.

 

 

Új kaszinók
5,0 rating
Üdvözlő bónusz:
30.000Ft
+ 15 freespins