Szabályok és tippek az online kaszinó video poker játékhoz

Video Poker – A Moderd Idők Kaszinó Játéka

A video poker játék nem több és nem kevesebb, mint a jól ismert kaszinó játék – a Póker –  video változata! Képzelj el egy nyerőgép játékot, ahol a szimbólumok helyett a tárcsákon kártyalapok vannak; hiszen tulajdonképpen ez egy póker verzió, póker kártyák és póker kezek főszereplésével. Ez a kombináció hamar meghódította a világot és rendkívül sikeresnek bizonyult. A video póker nagyon népszerű mind a video játék, mind a póker játék rajongóinak körében mindenütt a világon. A video póker játékok változatossága lenyűgöző, különösen az interneten. A legnépszerűbbek és leghíresebbek rendszerint ugyanazok: Jokers Wilds, Jacks or Better és Deuces Wild. A Video poke játékban a cél ugyanaz, mint minden más klasszikus póker játékban – a lehető legjobb póker kéz kialakítása az adott körben!

Video Poker Virtuális Kezek

Minden video poker játékban minden póker kéz kialakításához öt kártyalap szükséges. A hagyományos pókerrel ellentétben, komplexitás szempontjából, a játékosnak lehetősége van arra, hogy bizonyos lapokat megtartson, másokat pedig eldobjon és kicseréljen abban a reményben, hogy az új lapok segítségével jobb kezet alakítson ki. Mindig ügyelni kell arra, hogy az utolsó kéz határozza meg a nyereményt és a megnyert érmék számát. Ahhoz tehát, hogy megtanuld a video poker kezek értékét, fogj egy papírt és ceruzát és gyorsan jegyzeteld le. Haladjunk a legalacsonyabbtól a legértékesebb felé: Egy Pár, Két Pár, Drill, Sor, Flush, Full House, Póker, Színsor és a Royal Flush.

video poker szabályok szerint a kártyák értéke megegyezik a Texas Holdem póker játék lapjainak értékével. Egy pár pontosan azt jeleni, amit a neve sugall,vagyis két egyforma értékű kártya. A Két pár, kétszer egy pár. A Drill, három egyforma értékű lap. A Sor egymás után következő értékű lapokból áll, A Flush öt egyforma színű lap. A Full House egy pár és egy drill. A Póker négy azonos értékű lap. A Színsor öt egymás után következő értékű és azonos színű kártya. Végül a Rolya Flush az öt legmagasabb értékű és azonos színű lap, vagyis egyforma tízes, bubi, dáma, király és ász.

Video Poker vagy Hagyományos Póker

Egy video poker játékos nem a többi játékos ellen játszik, kizárólag a video poker géppel, az ellen; azt kapod, amit látsz. Ebből a szempontból a video poker játék nagyban hasonlít például egy nyerőgép játék környezethez, ami tökéletes játékká teszi azok számára, akik mind a video nyerőgépeket, mint a pókert kedvelik. Video poker stratégiák és rendszerek tömegével találhatók manapság az interneten. A video poker stratégia kártyák az egyik leggyakrabban használt és legnépszerűbb módszert képviselik. Ne hagyd azonban figyelmen kívül azokat sem, amelyek minden egyéb kaszinó játékra is vonatkoznak. Legyen mindig elegendő pénz a bankrollodon, óvakodj attól, hogy megtartod a kísérő lapokat, ne kezdj lazábban játszani amikor szerencsés sorozatot fogsz ki abban bízva, hogy végre elérkezik a várva várt jackpot!

 

Új kaszinók
5,0 rating
Üdvözlő bónusz:
30.000Ft
+ 15 freespins